Prebuilt
05–04–2019

Our latest project – The Lake Wendouree House

Lake Wendouree House

Designed for a 350sqm site the Lake Wendouree house packs a lot into a compact home.

The house shares its locale with a neighbouring church which is referenced in the selection of recycled bricks for the garage and entry plinth to the house,  complementing the stained timber cladding dark tones.

The curved entry provides an engaging entry into a stunning timber lined hallway flowing into bedroom spaces.

Careful consideration of orientation during concept design produced north facing open plan living areas that spill out to a strikingly landscaped outdoor space. An operable louvre provides sun control and creates an outdoor room, usable in all seasons.     Click here to find out more

 



Close article




Subscribe to our e-newsletter

Receive free design inspiration and be
the first to see new projects.